Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ωχ,Παναγία Μου,MILF!!!!


Nίτσα Ελενίτσα,Έλενάκι μου...
Γιατί,ανεκτίμητες οι παλιές φιλίες και "πάνε στον Παράδεισο" όπως οι αγάπες, αλλά είναι και κάποιες φορές που έρχονται άνθρωποι στη ζωή σου από το πουθενά (ή έτσι νομίζεις τέλος πάντων) και σε απογειώνουν,σε όλα τα επίπεδα!!
Αυτή είναι η φίλη Έλενα...u know milf? Ε,απ'αυτό.Κι αν δεν το'χεις,ρώτα τους ξεβγαλμένους πιτσιρικάδες (κάτω των 25 ετών) να σε κατατοπίσουν σχετικώς... 
Σέξι σαραντάρα,πρώην καριερίστα εις τας Αθήνας,η οποία προ 10ετίας,παρατάει φράγκα,καριέρες και τέως σύζυγο και μετακομίζει στην επαρχία για χάρη του έρωτα!! Respect.
Από τότε, δεν σταματάει να μαγειρεύει για τα παιδιά και τον έρωτα -που έγινε και "νόμιμος σύζυγός της" η κυρία Κοκκοβίκου- τρώει,ταΐζει κόσμο και γεύεται τη ζωή όσο κανείς!!
Μαγείρισσα από τις λίγες,ποιος να της το 'λεγε ότι από τα κουστούμια της Donna Karan, τα τακούνια του Louboutin και τις Λουίς Βουιτόν( αμάν,βουίξανε τ'αυτάκια μου),θα έβρισκε την ευτυχία ανάμεσα στα μαρουλοσέσκουλα της Ελληνικής Υπαίθρου!!
Γλυκιά,καπάτσα αλλά και φωνακλού "σκοτώνει" με το γάντι τα αρσενικά της οικογένειας(μικρά-μεγάλα) -για να μπορεί να ελέγχει την κατάσταση- ενώ παρατηρεί το μικρό θηλυκό που μεγαλώνει πατώντας στα χνάρια της και φουσκώνει σαν το παγόνι... σπουδαίο θαύμα η μητρότητα...

Ένας χρόνος γνωριμίας κι έχουμε ήδη ξεγυμνωθεί ολόψυχα η μία στην άλλη,τα φέρνει η μοίρα κι ο καιρός και περνάμε το καλοκαίρι παρέα... παιδιά,σκυλιά,κουμπάρες,μαμάδες,πεθερικά και φυσικά ο Τάκης (σε ρόλο Αντωνάκη Κοκκοβίκου) all together στα μπεν-μιξ της αθάνατης ελληνικής οικογένειας...πιο σουρεάλ πεθαίνεις!!!
Αυτή την τρελή λοιπόν την αγαπώ για ένα λόγο παραπάνω: έχει το χάρισμα-μαγικό ραβδάκι να φέρνει στα ίσα του όλο αυτό το χάος που μόλις περιέγραψα και να καταλήγουμε μια χαρούμενη παρέα μέσα στη ζέστη του Αυγούστου σε βραδινή έξοδο!! Περπατάει που λες ο θίασος στην πασαρέλα της επαρχιακής κωμόπολης ,με προορισμό μοντέρνο μεζεδοπωλείο με Live μουσική!!Μας υποδέχονται αυτοκρατορικά και καθόμαστε πρώτο τραπέζι τστστσ(η 'Ελενα φυσικά είναι και τοπική σελέμπριτι!)... και φάτσα τα όργανα ένα βήμα πριν το θάνατο του έντεχνου ρεπερτορίου!! Εγώ κλασσικά κάνω κέφι μόνη μου-τραγουδάω,ψιλοκουνιέμαι τέτοια- και στο διπλανό τραπέζι τρεις Σαλονικιές που γουστάρουν "φιλενάδες" να μας καμακώνουν ανελέητα!! Γύρω-γύρω όλα τα ξελιγωμένα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού 18 και άνω πάνω στην Έλενα κι εκείνη αγέρωχη και αδιάφορη,σαλιαρίζει με τον Τάκη, ο οποίος κλασσικά στον κόσμο του χαίρεται για την παρέα...!!! Ο γόης εξάδελφος φλερτάρει ευγενικά τη φιλοξενούμενη πρωτευουσιάνα φίλη που έχει έρθει για ολιγοήμερες διακοπές και της προτείνει ξενάγηση στην πόλη κι εγώ μπουκάλα να ελπίζω να μην έρθει άλλο πιάτο με ντολμαδολουκάνικα "κι άλλη μια πατάτα τηγανιτή μάστορα" γιατί γκόμενο δε βρήκαμε κι απόψε, μη γίνουμε και βόδια...
Μήπως τελικά να είχα φύγει με τις "κοπελιές"...???

Love
Kάτια

2 σχόλια:

  1. Μαρουλοσέσκουλο και Louboutin...Τα λεει όλα για την εξελιξη όλων των κυριλλάτων γκόμενων που υπηρξαμε και πως πορευόμαστε. Ειμαστε αχτύπητες, τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή